سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به جنایت جنگی-تروریستی آمریکا در استان فارس در شبکه ایکس نوشت: «این یک جنایت جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است.»

بقائی

به گزارش همشهری آنلاین، سخنگوی وزارت امور خارجه امروز پنجشنبه ۱۳ فروردین با اشاره به جنایت جنگی-تروریستی آمریکا در حمله به ورزشگاه شهر لامرد استان فارس که با استفاده از نوع جدیدی از موشک بالستیک صورت گرفت و منجر به شهادت ۲۱ ورزشکار نوجوان شد، در شبکه ایکس نوشت: «این یک جنایت جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است.»

«اسماعیل بقائی» در این‌باره نوشت: نوع جدیدی از موشک بالستیک آمریکا (PrSM) که به عنوان استفاده آزمایشی، برای اولین بار در حمله به ورزشگاهی در شهر لامرد فارس در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تست شد، بالای هدف منفجر شده و هزاران ترکش (گلوله‌های تنگستن) پخش می‌کند تا تلفات انسانی را به حداکثر برساند.»

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به اینکه «در اثر این جنایت حداقل ۲۱ ورزشکار نوجوان دختر و پسر به شهادت رسیدند»، گفت: این یک جنایت جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است. به قول «غاده السمان» شاعر سوری: «پرچانگی می کنند و یک لحظه، دم فرو نمی بندند، شاید این پرچانگی بی‌پایان، از هراس شنیدن صدای وجدان؛ خودشان است!»

کد خبر 1026963
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۳
    2 1
    اینا مگه وجدان هم دارن؟!